ONS LEIDERSCHAP

pastors GODcentre Utrecht
DE PASTORS

Even voorstellen:

“Wij zijn Jonathan & Tamara Kroeske en wij zijn de dankbare ouders van twee jonge dochters. Wij vinden het een voorrecht om de voorgangers te zijn van GODcentre Utrecht. Wij geloven in de kracht van de kerk en ons verlangen is om samen een plek te creëren waar God centraal staat en waar mensen kunnen komen om God te ontmoeten. Wij kunnen uit eigen ervaring zeggen dat één ontmoeting met Hem je leven compleet kan veranderen. Hopelijk zien we jou binnenkort in GODcentre Utrecht!” 

 

 

 

Kernteam
HET KERNTEAM

Het kernteam bestaat, inclusief de voorgangers, uit vijf echtparen die vanuit GODcentre zijn uitgezonden om GODcentre Utrecht te starten. Zij zijn allemaal op hun eigen vlak betrokken bij de ontwikkeling van de kerk.

Bestuur GODcentre UTrecht
HET BESTUUR

GODcentre Utrecht heeft een eigen stichting (Gods Original Design Utrecht). Het bestuur van deze stichting bestaat uit: 

  • Voorzitter
  • Penningmeester
  • Secretaris

Het bestuur wordt bijgestaan door een Raad van Toezicht, welke bestaat uit enkele bestuursleden van GODcentre Voorschoten. 

 

GODcentre Utrecht
OVERZIENERSCHAP

GODcentre Utrecht is een plaatselijke gemeente, die onder leiding van de voorgangers en het kernteam staat. Zij vallen onder de vlag van GODcentre, met de moedergemeente in Voorschoten onder leiding van pastors Arno & Vanessa van der Knaap. De andere gemeente die vanuit GODcentre is gesticht is GODcentre Gouda onder leiding van pastors Jeroen & Petra Dorstijn. 

X