GODCENTRE UTRECHT

JEZUS LEVEN TRAINING

Jezus Leven Training

Als vervolg op de Fundamententraining zullen wij in januari 2022 gaan starten met de Jezus Leven Training. Deze training bestaat uit 6 dinsdagavonden en één zaterdag waarin het leven van Jezus zal worden bestudeerd. Het doel is om de principes uit Zijn leven te gaan ontdekken en hoe we dit kunnen toepassen in ons leven zodat wij in Zijn voetsporen zullen treden. Tijdens de avonden is er naast onderwijs ook ruimte voor vragen en zullen we in kleine groepjes de praktijk bespreken. 

Onderwerpen van de training zijn:

  • De vorming van Jezus
  • De boodschap van Jezus
  • Het hart van Jezus
  • Het karakter van Jezus
  • Het gebedsleven van Jezus
  • De werken van Jezus: genezing & bevrijding (i.s.m. evangelist Tom de Wal)
  • De passie van Jezus

Als deelnemer ontvang je een trainingsboek waarin alle lessen zijn opgenomen.

START TRAINING: dinsdag 11 januari 2022
KOSTEN: €60 persoon (of €100 per echtpaar), jongeren en studenten krijgen €10 korting
WANNEER: dinsdagavond van 19:30 t/m 22:00 (inclusief pauze) + 1 zaterdag (12 februari, van 10:00-15:00)
DUUR: 6 avonden + 1 dagdeel op zaterdag

De les op zaterdag 12 februari zal gaan over genezing & bevrijding. Deze les zal worden gegeven door evangelist Tom de Wal van Frontrunners Ministries. Ter voorbereiding op de les moet het boek Jezus aanraken zijn gelezen. Als je dit boek nog niet hebt dan kun je dit aangeven bij het aanmelden. Dan krijg je jouw gratis exemplaar van ons. Je kunt dit eventueel ook al bestellen via de website van Frontrunners Ministries. 

LET OP: wij verwachten dat je eerst de Fundamententraining hebt gevolgd voordat je deelneemt aan deze training. Mocht je dit nog niet hebben gedaan dan willen we je vragen om eerst even contact met ons op te nemen via het contactformulier. 

X