Vrijwilligerswerk

De Bijbel noemt de gemeente een lichaam waarbij iedereen zijn plek en functie heeft. Dit is niet alleen een geestelijke waarheid maar ook een praktische realiteit. We zijn samen een huis van God en daarbij is ook ieders hulp en inzet nodig.

Onze visie op vrijwilligerswerk

De visie van GODcentre is kort samengevat: TOP GA. Het duidt op beweging. Wij zijn een gemeente die in beweging is en in beweging zal blijven. Dit blijkt ook uit het grote aantal vrijwilligers die binnen GODcentre actief zijn. Onze visie op vrijwilligerswerk is hiernaast beschreven aan de hand van TOP GA. 

Onderaan de pagina staan enkele functies vermeld waarvoor wij momenteel mensen zoeken. Je kunt hier op reageren door middel van het reactieformulier. 

Heb jij het verlangen om te dienen in de gemeente maar weet je misschien niet goed waar en hoe? Dan willen wij graag samen met jou te kijken naar de mogelijkheden. Je kunt ons een mail sturen naar vrijwilligers@godcentre.nl. Vermeld hierin je naam en telefoonnummer en waar je naar op zoek bent. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

 

TRAINEN

Wij geloven in het principe van ‘training on the job’, waarbij we van elkaar leren en groeien door dat we ons samen inzetten.

OUTREACH

Wij geloven dat vrijwilligerswerk een goede manier is om handen en voeten te geven aan je geloof en uit te reiken naar de mensen en maatschappij om je heen.

PLANTEN

Wij geloven in de kracht van betrokkenheid. Door je actief in te zetten binnen de gemeente leer je anderen kennen en wordt je deel van de visie van de gemeente.

GEZIN

Wij geloven dat we als gemeente de familie van God vormen en dat we daar binnen ook mogen leren om dienstbaar te zijn aan elkaar.

AANBIDDING

Wij geloven dat praktische hulp en inzet een vorm van aanbidding is waar je Gods hart mee kunt raken en waardoor je ook Gods hart leert kennen. 

Vacatures

Momenteel hebben wij de volgende vacatures:

Bij interesse voor één van de vacatures is de procedure als volgt: 

  • Je kunt reageren op de vacatures door middel van het reactieformulier. 

  • We leggen je reactie voor aan de teamleider van de afdeling.

  • De teamleider neemt contact met je op voor een intakegesprek.
  • Na akkoord ga je voor een bepaalde termijn proefdraaien binnen het team.
  • Na afloop van de proeftermijn volgt een evaluatie en wordt besproken of je permanent deel wordt van het team. 

 

 

Reactieformulier

10 + 2 =

X