Sportdag

Donderdag 18 mei is het Hemelvaartsdag en organiseren we samen met de andere GODcentre locaties een sportdag in Utrecht! Er zijn verschillende activiteiten voor alle leeftijden. Naast de sporttoernooien (voetbal, volleybal en basketbal) is er ruimte voor vrij spel. Daarnaast is er een gezellige kids plein, zijn er meerdere interactieve spellen en iets leuks voor de senioren.

Doe je niet mee met een sport of toernooi? Ook dan ben je van harte welkom om gezellig te connecten of aan te moedigen! 

Bereikbaarheid

Kom je met de auto? Probeer zo veel mogelijk samen te carpoolen. Rijd door tot het gratis parkeerterrein helemaal achterin de straat. 

Kom je met het openbaar vervoer? Wij zorgen voor vervoer vanaf station Lunetten naar de sportvelden. De pendelbus rijdt tussen 12:00 uur - 14:00 uur en 17:00 uur - 18:00 uur.

Sporttoernooien

Heb je je aangemeld voor een toernooi? Dan heb je op dinsdag 16 mei een mail ontvangen met de praktische informatie. Het is belangrijk om om 12:30 uur aanwezig te zijn.

De toernooien zijn gericht op de GODcentre Family, wat betekent dat we geen externe teams toelaten. Wel kun je iemand meenemen om mee te doen in jouw team. Deadline voor aanmelden is zondag 14 mei.

Datum
Donderdag 18 mei 2023

Tijd

Start 13:00 uur | Einde 17:00 uur

Locatie

Sportpark Lunetten (Olympus, Utrecht)

Eten en drinken
Er is een sportkantine waar je eten en drinken kunt kopen (pin en contant)

Parkeren
Doorrijden tot het gratis parkeerterrein helemaal achterin de straat

Wat meenemen

Flesje water, sportkleding (er zijn kleedkamers aanwezig)

Kosten
Gratis

Aanmelden

Kom je gezellig langs op de sportdag? Dan is aanmelden niet nodig. Wil je meedoen met een toernooi? Meld je dan uiterlijk 14 mei aan als individu of als team.

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden.