Wie wij zijn

GODcentre Utrecht

GODcentre Utrecht is een jonge, dynamische, Geestvervulde en Bijbelgetrouwe kerk waarin God centraal staat. Ons motto is: “When God is at the centre, everything is possible.” Dit krijgt vorm in een actief gemeenteleven dat erop gericht is om mensen tot herstel te brengen, op te bouwen en toe te rusten, zodat zij tot zegen zijn voor hun omgeving.

Onze kerk heeft een multiculturele identiteit en bestaat uit alle generaties. Passie, authenticiteit, spontaniteit, liefde voor de familie en aandacht voor het individu kenmerken wie we zijn en wat we doen.

Onze geschiedenis

GODcentre Utrecht is ontstaan vanuit het verlangen van GODcentre om kerken te planten in verschillende steden in Nederland. Na GODcentre Gouda zijn wij de 2e gemeente die gestart is vanuit GODcentre. De gemeente begon met een kernteam van 5 echtparen dat is uitgezonden vanuit onze moedergemeente, GODcentre Voorschoten. De eerste dienst was op zondag 31 januari 2021 in de Passie in Utrecht. De gemeente is in korte tijd uitgegroeid tot een bloeiende gemeente, met gemeenteleden uit de hele regio Utrecht en soms zelfs van daarbuiten.

Onze missie & visie

De visie van GODcentre Utrecht bestaat uit 3 pijlers: Encounter God | Empower people | Enjoy life. Meer weten?

LEES VERDER

Wat wij geloven

Benieuwd naar wat wij precies geloven? Lees dan meer op de pagina 'Wat wij geloven'.


LEES VERDER

Ons leiderschap

De gemeente wordt geleid door een leiderschapsteam bestaande uit pastors, oudsten en diakenen. Meer weten?

LEES MEER