Veelgestelde vragen

Wat geloven jullie precies?

Wij geloven dat ieder mens door God gemaakt is met een uniek plan, jij bent Gods original design! Wij geloven dat ieder mens is gemaakt om in relatie met God te leven en dat de diepste vervulling alleen te vinden is in een leven met Hem.

Lees meer

Wat voor kerkgenootschap zijn jullie?

GODcentre is geen onderdeel van een denominatie, maar zou je kunnen classificeren als een evangelische kerk. Dat is een stroming binnen het Protestantisme die de nadruk legt op persoonlijke ervaring en vervulling met de Heilige Geest.

Hoe zien jullie diensten eruit?

De diensten bestaan uit worship (God aanbidden door middel van muziek en zang), prediking vanuit de Bijbel en (persoonlijk) gebed. Benieuwd naar hoe dit er nou uitziet? Kom dan gewoon langs op zondag of bekijk alvast een livestream van één van onze diensten.

Livestream

Hoelaat beginnen de diensten?

Op zondag start de dienst om 10:00 uur. De deuren zijn open vanaf 9:30 uur en het is fijn als je er 9:45  uur bent om rustig een plek te zoeken in de zaal. 

We hanteren geen vaste eindtijd, maar doorgaans duren onze diensten tot ongeveer 12:00 uur, waarna er ruimte is voor ontmoeting onder het genot van koffie & thee en wat lekkers. 

Agenda

Hebben jullie iets voor de kinderen?

Er is elke zondagochtend een speciaal programma voor alle kinderen tussen de 0-12 jaar. Je kunt je kinderen hiervoor ter plekke aanmelden. Als je met kinderen komt dan word je bij binnenkomst doorverwezen naar de juiste ruimte voor het kinderprogramma, waar we je verder helpen. 

Kinderkerk

Hoe zit het met de bereikbaarheid en parkeren?

We zijn goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer (op loopafstand van Station Lunetten).

Verder is er bij de locatie voldoende plek om gratis te parkeren. We raden je wel aan om op tijd te komen i.v.m. drukte met het parkeren. 

Hoe kan ik contact met jullie opnemen?

Mocht je een vraag hebben of contact met ons willen opnemen, dan kan dit het beste via het contactformulier. Wij zullen daarna contact met jou opnemen. Mocht je liever telefonisch contact opnemen dan kan dit op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:00 uur.

Contact

Hoe kan ik deel worden van de gemeente?

Het is belangrijk om eerst de gemeente beter te leren kennen. Om je hierbij te helpen organiseren wij regelmatig Meet & Greet avonden waarin wij onszelf voorstellen en de visie delen. Op deze avonden is er gelegenheid om je in te schrijven als deel van de gemeente. 

Meet & Greet