God's Royal Kids

Kinderkerk

Gods Royal Kids is voor alle kinderen van 0 t/m 12 jaar. Elke zondag om 10.00 uur hebben zij een speciaal programma dat afgestemd is op hun leeftijd. We hebben verschillende groepen: van baby’s en peuters tot en met groep 8. Alle kids zijn vanaf 09:45 uur bij ons welkom! 

Ons verlangen is dat de kinderen een persoonlijke relatie met God ontwikkelen. We bieden de kinderen een plek waar ze God kunnen ontmoeten en Hem kunnen leren kennen. We doen dit door middel van momenten van aanbidding, lessen vanuit de Bijbel en momenten waarin de kinderen zelf tijd kunnen nemen met God.

We geloven dat kinderen geen kleinere Heilige Geest hebben en daarom leren we hen op een ontspannen manier die past bij hun ontwikkelingsniveau hoe zij Gods stem kunnen verstaan en door Hem geleid kunnen worden. Daarnaast hebben we natuurlijk voldoende ruimte voor ontspanning, waarbij de kinderen zelf of samen kunnen spelen. 

Family Matters

Family Matters is het kinderwerkprogramma dat is ontwikkeld door GODcentre. De naam zegt het al: familie doet er toe. Het gezin vormt de belangrijkste basis voor de ontwikkeling van het kind. Op ieder gebied en dus ook in de ontwikkeling van het geloof. Dit is dan ook de reden dat wij het kinderwerk binnen onze gemeente zien als een family matter, een zaak van het gezin.

Een belangrijk uitgangspunt van Family Matters is dat de lessen die tijdens de kinderkerk gegeven worden slechts een vertrekpunt vormen voor de rest van de week. Doorgaans krijgen ouders binnen één dag een app-bericht waarin te lezen en te zien is wat er tijdens de les behandeld is. Hierdoor kunnen ouders de les met hun kind nabespreken. Ouders worden aangespoord om ook doordeweeks met hun kind aan de slag te gaan.

Veilig kinder- en jeugdwerk

We willen dat de kerk een veilige plaats is voor iedereen, juist voor de kinderen, tieners en jongeren. Daarom is bij GODcentre Utrecht het volgende geregeld omtrent veilig kinder- en jeugdwerk. Lees meer. 

Wanneer
Elke zondag

Tijd
10:00 tot 12:00

Locatie
De Passie
Zwarte Woud 211, 3524 SG Utrecht

Contact